SUGAR SUGAR, Oh la laa -punainen jätti hiusdonitsi satiinia
SUGAR SUGAR, Oh la laa -punainen jätti hiusdonitsi satiinia

SUGAR SUGAR, Oh la laa -punainen jätti hiusdonitsi satiinia

7,95 €
Sisältää alv. 24 %

Satiininen iso scrunchie hehkuuu upean punaisena. Hiusdonitsit sopivat niin nutturakampaukseen kuin ponnariin. Scrunchie-pompulat ovat helliä hiuksille.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

SUGAR SUGAR, Oh la laa -punainen jätti hiusdonitsi satiinia

Oh la laa- hiusdonitsi on ihanan iso ja todella herkullisen värinen. Ylellisen tuntuisen scrunchien kankaana on käytetty hehkuvan punaista satiinia. Srunchiet sopivat hyvin niin erilaisiin ponnarikampauksiin kuin nutturoiden tekemiseen. Tämä jättikokoinen hiusdonitsi sopii parhaiten paksuille ja keskivahvoille hiuksille.

Hiusdonitsit eli scrunchiet

Scrunchiet ovat valmistettu ihanista kankaista, jotka tuntuvat mukavilta hiuksissasi. Niiden ainutlaatuinen rakenne ja joustavuus mahdollistavat monenlaisten kampausten luomisen helposti ja nopeasti. Olitpa sitten menossa juhliin, töihin tai rentoutumaan vapaa-ajalla, scrunchien avulla voit loihtia upeita poninhäntiä, nutturakampauksia ja erilaisia kiepautuksia, jotka näyttävät huolitelluilta ja trendikkäiltä.

Hiusdonitsit tulevat laajassa värivalikoimassa, joten voit valita juuri sinulle sopivan sävyn tai luoda kontrastia hiustyylisi kanssa. Olipa tyylinäsi klassinen, boheemi tai muodikas, scrunchie täydentää täydellisesti asusi ja tekee hiuksistasi huomiota herättävät.

Hiusdonitsit ovat myös hellävaraisia hiuksillesi. Niiden avulla voit luoda kampauksia, jotka eivät aiheuta hiustesi vaurioita tai katkeilua. Voit siis käyttää scrunchieita huoletta päivittäin ilman huolta hiustesi terveydestä.

Olitpa sitten muotitietoinen trendsetteri tai haluat vain lisätä pienen ripauksen ilmettä arkityyliisi, scrunchiet ovat täydellinen valinta.

  • Väri: punainen
  • Materiaali: kangas