Nenänappi 0,8mm, Titanium 2,5mm Black Turqoise -titaaninen nenäkoru
Nenänappi 0,8mm, Titanium 2,5mm Black Turqoise -titaaninen nenäkoru Nenänappi 0,8mm, Titanium 2,5mm Black Turqoise -titaaninen nenäkoru

Nenänappi 0,8mm, Titanium 2,5mm Black Turqoise -titaaninen nenäkoru

7,95 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis musta turkoosikivinen nenänappi on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Titaaninen koru sopii myös allergisille ja erikoisherkille.

Saatavuus 17 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Nenänappi 0,8mm, Titanium 2,5mm Black Turqoise -titaaninen nenäkoru

Kivellisessä mustassa nenänapissa on käytetty hohtavaa turkoosinsävyistä kiveä. 2,5mm kivi on siro ja tyylikäs, mutta hieman näyttävämpi vaihtoehto pienten nenäkorujen ystävälle.

Tässä sirolinjaisessa nenänapissa on materiaalina laadukas implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani.

Värinä korussa on musta ja voimakas turkoosi. Korun kivi on istutettu koruun pyörtämällä korun reuna kiven päälle joten kivi pysyy hyvin kiinni korussa, mutta ei tartu helposti esim. vaatteisiin. Koru on ihana valinta sinulle joka etsit siroa, aavistuksen verran suurempikivistä korua täydentämään tyyliäsi.

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun kestävä pinnoite. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 0,8mm / 6mm varsiosa
  • Koristeen koko: 2,5mm
  • Materiaali: implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani / synteettinen opaali
  • Väri: musta / hohtava syvä turkoosi