Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Triple Hoop -monivärinen clicker rengas
Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Triple Hoop -monivärinen clicker rengas Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Triple Hoop -monivärinen clicker rengas Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Triple Hoop -monivärinen clicker rengas Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Triple Hoop -monivärinen clicker rengas

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Triple Hoop -monivärinen clicker rengas

Tuotetta rajoitettu erä.
17,95 €
19,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Laadukas titaaninen lävistysrengas sopii moniin korvanalueen lävistykseen. Kolmikerroksisessa renkaassa on upea multicolor -väri. Saatavana myös muita värejä.

Saatavuus 21 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Triple Hoop -monivärinen clicker rengas

Titaaninen monivärinen rengas on persoonallinen vaihtoehto erilaisiin korvanalueen lävistyksiin. Kolmikerroksinen rengas sopii esimerkiksi helix- ja conch-lävistykseen. Rengas on ihana myös tavallisissa ylemmissä korvareijissä. Koru on samanvahvuinen kuin ensilävistyksessä käytettävä hoitokoru. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranamekanismi.

Materiaalina renkaassa on todella laadukas Implant Grade titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Renkaasta on saatavilla kaksi kokoa.

  • Koko: paksuus 1,2mm/halkaisija 8mm sekä 10mm
  • Väri: monivärinen
  • Materiaali: G23 titaani
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) 
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys