SUGAR SUGAR®, Autumn Mornings Scrunchie -ruskea hiusdonitsi
SUGAR SUGAR®, Autumn Mornings Scrunchie -ruskea hiusdonitsi SUGAR SUGAR®, Autumn Mornings Scrunchie -ruskea hiusdonitsi SUGAR SUGAR®, Autumn Mornings Scrunchie -ruskea hiusdonitsi SUGAR SUGAR®, Autumn Mornings Scrunchie -ruskea hiusdonitsi

SUGAR SUGAR®, Autumn Mornings Scrunchie -ruskea hiusdonitsi

9,95 €
Sisältää alv. 24 %

Iso pilkkukoristeinen ruskea hiusdonitsi mustilla pilkuilla sopii niin nutturakampaukseen kuin ponnariin. Scrunchie-pompulat ovat helliä hiuksille.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

SUGAR SUGAR®, Autumn Mornings Scrunchie -ruskea hiusdonitsi

Oletko valmis luomaan upeita kampauksia, jotka ovat yhtä sieviä kuin ne ovat käytännöllisiä? 

Scrunchiet ovat valmistettu erilaisista kankaista, jotka tuntuvat mukavilta hiuksissasi. Niiden helppokäyttöisyys ja joustavuus mahdollistavat monenlaisten kampausten luomisen helposti ja nopeasti. Olitpa sitten menossa juhliin, töihin tai rentoutumaan vapaa-ajalla, scrunchien avulla voit loihtia upeita poninhäntiä, nutturakampauksia ja erilaisia kiepautuksia, jotka näyttävät huolitelluilta ja trendikkäiltä.

Hiusdonitsit tulevat laajassa värivalikoimassa, joten voit valita juuri sinulle sopivan sävyn tai valita suosikkisi vaikka kauden muodikkaimmista väreistä. Olipa tyylinäsi klassinen, boheemi tai muodikas, scrunchie täydentää täydellisesti asusi ja tekee hiuksistasi huomiota herättävät.

Hiusdonitsit ovat myös hellävaraisia hiuksillesi. Niiden avulla voit luoda kampauksia, jotka eivät aiheuta hiustesi vaurioita tai katkeilua. Voit siis käyttää scrunchieita huoletta päivittäin ilman huolta hiustesi terveydestä.

Olitpa sitten muotitietoinen trendsetteri tai haluat vain lisätä pienen ripauksen ilmettä arkityyliisi, scrunchiet ovat täydellinen valinta.

Autumn Mornings  -hiusdonitsi on yksinkertaisen tyylikäs vaihtoehto joka sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaan. Isosta hiusdonitsista löytyy neljä hurmaavaa väriä!

  • Väri: musta / ruskea
  • Materiaali: kangas