FRENCH RIVIERA, 11:11 -kirurginteräskaulakoru riipuksella
FRENCH RIVIERA, 11:11 -kirurginteräskaulakoru riipuksella FRENCH RIVIERA, 11:11 -kirurginteräskaulakoru riipuksella

FRENCH RIVIERA, 11:11 -kirurginteräskaulakoru riipuksella

Tuotetta rajoitettu erä.
16,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis 11:11 -kaulakoru sisältää riipusketjun sekä riipuksen. Yksinkertaisessa kirurginteräsketjussa on kullanvärinen pinnoite ja säätövara niskassa.

Saatavuus 6 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

FRENCH RIVIERA, 11:11 -kaulakoru kirurginterästä riipuksella

Yksinkertaisen kaunis 11:11  -kirurginteräsketju sopii hyvin käytettäväksi yksinään tai yhdistettäväksi jo muiden korujen kanssa. Kaulakorun riipuksessa on kuvattu numerot 11:11  eli enkelinumero.

Yksinkertainen kirurginteräskaulakoru on loistava valinta arkeen. Koru mukautuu hyvin erilaisiin tyyleihin ja luo hienostuneen ja huolitellun kokonaisuuden yhdistettynä esimerkiksi kullanväristen korvakorujen kanssa kertoen samalla sinulle tärkeästä asiasta.

Korussa on säätövara ja se sopiikin useimmille.

  • Materiaali: kirurginteräs
  • Koko: 45cm + 5cm säätövara, riipus 2 cm mitattuna ilman riipuslenkkiä
  • Väri: kulta 

"Enkelinumero 11:11 on usein nähty ja merkityksellinen ilmiö monille ihmisille. Uskotaan, että tämä numerosarja viestii henkisestä heräämisestä ja hengellisestä tietoisuudesta. Kun näet 11:11 kellon tai muissa yhteyksissä, se voi olla enkelten tapa viestiä sinulle. Tämä numero yhdistetään yleisesti intuition vahvistumiseen ja uusiin alkuihin elämässä. Se voi myös olla muistutus kuunnella sisäistä ääntäsi ja seurata sydämesi haluja. 11:11 voi rohkaista sinua olemaan kiitollinen ja keskittymään positiivisiin ajatuksiin, sillä uskotaan, että se vahvistaa manifestointikykyäsi. Kaiken kaikkiaan enkelinumero 11:11 muistuttaa meitä olemasta tietoisempia ympäröivästä maailmasta ja omasta henkisestä polustamme."