ROMANCE, Elodie -kullanvärinen köynnösmäinen hiuskoriste helmin
ROMANCE, Elodie -kullanvärinen köynnösmäinen hiuskoriste helmin ROMANCE, Elodie -kullanvärinen köynnösmäinen hiuskoriste helmin ROMANCE, Elodie -kullanvärinen köynnösmäinen hiuskoriste helmin

ROMANCE, Elodie -kullanvärinen köynnösmäinen hiuskoriste helmin

Tuotetta rajoitettu erä.
29,95 €
Sisältää alv. 24 %

Klassisen kaunis muotoiltava hiuskoriste sopii niin morsiamen hiuskoristeeksi kuin vanhojentanssikampauksen hiuskoruksi. Hiuskorussa ei ole kimallusta.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

ROMANCE, Elodie -kullanvärinen köynnösmäinen hiuskoriste helmin

Ihastuttava köynnösmäinen hiuskoru on yksinkertainen ja elegantti. Muotoiltavissa oleva koru istuu kauniisti monenlaiseen kampaukseen. Voit esimerkiksi käyttää korua banaani -tai niskanutturan koristeena.

Elodie -hiuskorussa on pohjavärinä kulta ja muualta korusta löytyy vaaleanpunaisen shampanjan sävyjä sekä valkoisia riisinmuotoisia helmiä. Hiuskorussa ei ole kimallusta eikä kukkia, joten se sopii hyvin myös selkeiden ja yksinkertaisten juhlapukujen kanssa. Köynnösmäisyys ja korun keveys sopivat hyvin yhteen myös romanttisemaan tyyliin.

Muotoiltava hiuskoru on helposti aseteltavissa kampaukseen ja se istuu hyvin kampaukseen. Kiinnittämiseen kannattaa käyttää apuna vaikkapa pinnejä jotta saat korun tukevasti kampaukseesi.

  • Koko: 5cm*17cm
  • Väri: kulta / helmenvalkoinen / kirkas /ruusukultainen shampanja
  • Materiaali: korumetalli / synteettinen helmi / koristekivi
  • Kiinnitys: kampa