Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
Hopeiset premium korvanapit, Yin Yang -sydän jing jang hopeanapit

Hopeiset premium korvanapit, Yin Yang -sydän jing jang hopeanapit

16,00 €
sis. 24 % ALV
Sterling Hopeiset korvanapit sopivat hyvin myös allergisille ja erikoisherkille. Pienet jing jang -korvikset sopivat hyvin arkeen.
Saatavuus 7 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

Hopeiset premium korvanapit, Yin Yang -sydän jing jang hopeanapit

Premium malliston hopeanapeissamme on vahvemmat osat sekä erityisen mukavat taustat jotka eivät paina tai uppoa korvaan. Silikoninen päällyste hopeisen taustan päällä on turvallinen ja miellyttävä päivittäisessä käytössä.

Pienikokoiset  sydämenmuotoiset jing jang-korvakorut ovat kevyet ja mukavat käytössä. Korvakoru istuu lähellä korvan ihoa eikä tartu helposti.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea
  • Koko: 7,6mm*6,6mm
  • Väri: hopea / musta-valkoinen
  • Nikkelivapaa 

"Jin ja jang (kiinaksi yīn, perinteinen: 陰; yksinkertaistettu: 阴; yáng, perinteinen: 陽; yksinkertaistettu: 阳) ovat kiinalaisessa filosofiassa maailmankaikkeuden kaksi vastakkaista, toisiaan täydentävää perusvoimaa. Jin symboloi muun muassa feminiinisyyttä, pimeyttä, kosteutta sekä passiivisuutta ja jang vastaavasti maskuliinisuutta, valoa, kuivuutta sekä aktiivisuutta."  Lähde: Wikipedia

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: ES-APS1967-N2