Lasten premium hopeanapit, Lilac Shell -liilat simpukkakorvakorut
Lasten premium hopeanapit, Lilac Shell -liilat simpukkakorvakorut Lasten premium hopeanapit, Lilac Shell -liilat simpukkakorvakorut

Lasten premium hopeanapit, Lilac Shell -liilat simpukkakorvakorut

Tuotetta rajoitettu erä.
16,00 €
Sisältää alv. 24 %

Sterling Hopeiset ihanat liilat simpukkakorvakorut sopivat hyvin myös allergisille ja erikoisherkille. Pienet ja kevyet korvakorut sopivat hyvin arkeen.

Saatavuus 6 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lasten premium hopeanapit, Lilac Shell -liilat simpukkakorvakorut

Premium malliston hopeanapeissamme on vahvemmat osat sekä erityisen mukavat taustat jotka eivät paina tai uppoa korvaan. Silikoninen päällyste hopeisen taustan päällä on turvallinen ja miellyttävä päivittäisessä käytössä.

Lapsille suunnitelluissa korvakoruissa on otettu huomioon lasten tarpeet. Hopeiset lasten nappikorvakorut ovat turvalliset ja ihastuttavan kevyet korvassa. Napit on suunniteltu niin että ne istuvat lähellä korvalehteä, eikä korvakoruissa ole korkeita kohtia -tämä ehkäisee tarttumista.

Suloiset liilat simpukkakorvakorut sopivat käytettäväksi ympäri vuoden tuomassa iloa ja väriä pienen korvistenkäyttäjän päiviin.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea
  • Koko: 8mm*8mm 
  • Väri: hopea / liila
  • Nikkelivapaa