Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Square CZ in Gold -titaaninen clicker
Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Square CZ in Gold -titaaninen clicker Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Square CZ in Gold -titaaninen clicker

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Square CZ in Gold -titaaninen clicker

29,95 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniissa titaanisessa lävistysrenkaassa on neliönmuotoiset kivet. Laadukas titaanirengas sopii useimpiin korvanalueen lävistyksiin. Kaksi väriä!

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Square CZ in Gold -titaaninen clicker

Kaunis titaaninen lävistystysrengas sopiii loistavasti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten esimerkiksi helix-, tragus- ja conch-lävistykseen. Tähän upeaan renkaaseen on istutettu pieniä neliönmuotoisia Cubic Zirconia -kiviä jotka tuovat kauniin yksityiskohdan korvaasi. 

Rengas on ihana ja todella mukava myös tavallisissa korvareijissä. Koru on samanvahvuinen kuin ensilävistyksessä käytettävä hoitokoru joten se ei venytä reikiä jos käytät sitä alakorvan reijissä. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranamekanismi.

Materiaalina tässä premium-luokan lävistysrenkaassa on G23 titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin.

  • Koko: paksuus 1,2mm / halkaisijat 8mm sekä 10mm
  • Väri: kirkas / kulta
  • Materiaali: G23 titaani / Cubic Zirconia
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) Titaani /PVD | Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys