Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Baquette CZ in Gold -titaaninen clicker
Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Baquette CZ in Gold -titaaninen clicker Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Baquette CZ in Gold -titaaninen clicker

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Baquette CZ in Gold -titaaninen clicker

39,95 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniissa titaanisessa lävistysrenkaassa on baquette -hiotut kristallit. Laadukas titaanirengas sopii esim. daith- ja septumlävistykseen.

Saatavuus 13 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium Baquette CZ in Gold -titaaninen clicker

Kaunis titaaninen lävistystysrengas sopiii loistavasti esimerkiksi septum sekä daith-lävistykseen. Näissä lävistyksissä renkaan upeat kivet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Rengasta voi käyttää myös muissa korvanalueen lävistyksissä mutta kivet eivät välttämättä näy yhtä hyvin. Tähän upeaan renkaaseen on istutettu hieman isompia suoraiteenmuotoisia Cubic Zirconia -kiviä jotka tuovat kauniin yksityiskohdan korvaasi. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin.

Materiaalina tässä premium-luokan lävistysrenkaassa on G23 titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

  • Koko: paksuus 1,2mm / halkaisijat 8mm sekä 10mm
  • Väri: kirkas / kulta
  • Materiaali: G23 titaani / Cubic Zirconia
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) Titaani / PVD | Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys