Lävistysrengas 1,2mm, Titanium 3D Diamonds in Gold -titaaninen clicker
Lävistysrengas 1,2mm, Titanium 3D Diamonds in Gold -titaaninen clicker Lävistysrengas 1,2mm, Titanium 3D Diamonds in Gold -titaaninen clicker Lävistysrengas 1,2mm, Titanium 3D Diamonds in Gold -titaaninen clicker

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium 3D Diamonds in Gold -titaaninen clicker

22,00 €
Sisältää alv. 24 %

Rouheassa titaanisessa lävistysrenkaassa on koristeena 3D pyramidit. Laadukas titaanirengas sopii esim. daith- ja septumlävistykseen.

Saatavuus 17 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Titanium 3D Diamonds in Gold -titaaninen clicker

Hieman rouheampi titaaninen lävistystysrengas sopiii loistavasti esimerkiksi septum sekä daith-lävistykseen. Näissä lävistyksissä renkaan koristeet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Rengasta voi käyttää myös muissa korvanalueen lävistyksissä mutta koristeet eivät välttämättä näy yhtä hyvin. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin.

Materiaalina tässä premium-luokan lävistysrenkaassa on G23 titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

  • Koko: paksuus 1,2mm / halkaisijat 8mm sekä 10mm
  • Väri: kulta
  • Materiaali: G23 titaani 
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) Titaani / PVD 
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys