Rustokoru/traguskoru, Push In Heart Labret in Gold -titaaninen labret
Rustokoru/traguskoru, Push In Heart Labret in Gold -titaaninen labret Rustokoru/traguskoru, Push In Heart Labret in Gold -titaaninen labret Rustokoru/traguskoru, Push In Heart Labret in Gold -titaaninen labret

Rustokoru/traguskoru, Push In Heart Labret in Gold -titaaninen labret

Tuotetta rajoitettu erä.
29,95 €
Sisältää alv. 24 %

Titaaninen sydämenmuotoinen push in lävistyskoru käy esim. rusto -eli helixlävistykseen, traguslävistykseen tai vaikka tavallisiin korvareikiin.

Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Rustokoru/traguskoru, Push In Heart Labret in Gold -titaaninen labret

Kaunis G23 titaanista valmistettu labret sopii moniin korvanalueen lävistyksiin kuten esim. helix- eli rustolävistykseen sekä traguslävistykseen. Korussa on upea sydämenmuotoinen Cubic Zirconia -koriste. Koru käy hyvin myös alakorvan reikiin, korun tappi on saman vahvuinen kuin perinteisessä ensikorussa. 

Koru on push in eli tappiosa on ontto ja koruosassa on uloke joka työnnetään korun sisälle. Jos haluat korun tiukemmin kiinni voit tehdä ulokkeeseen lievän kulman. Push in koruissa ei ole kierteitä.

Tässä laadukkaassa lävistyskorussa on materiaalina G23 titaani joka on hyvä valinta allergisille ja herkille. 

Kullanväri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun kestävä kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: tapin paksuus 1,2mm / pituus 8mm
  • Koko: 7mm*7mm 
  • Väri: kulta / kirkas 
  • Materiaali: titaani Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) | PVD / Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: Internally Threaded (sisäkierre)