Rustokoru/traguskoru, Push In Prong CZ Top -titaaninen labret 3 kokoa
Rustokoru/traguskoru, Push In Prong CZ Top -titaaninen labret 3 kokoa Rustokoru/traguskoru, Push In Prong CZ Top -titaaninen labret 3 kokoa Rustokoru/traguskoru, Push In Prong CZ Top -titaaninen labret 3 kokoa

Rustokoru/traguskoru, Push In Prong CZ Top -titaaninen labret 3 kokoa

Tuotetta rajoitettu erä.
9,95 €
Sisältää alv. 24 %

Titaaninen yksinkertainen push in -lävistyskoru käy esim. rusto -eli helixlävistykseen, traguslävistykseen tai vaikka tavallisiin korvareikiin. Kolme kokoa!

Saatavuus 27 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Rustokoru/traguskoru, Push In Prong CZ Top -titaaninen labret 3 kokoa

Kaunis G23 titaanista valmistettu labret sopii moniin korvanalueen lävistyksiin kuten esim. helix- eli rustolävistykseen sekä traguslävistykseen. Korussa on kaunis kynsi-istutettu kivi joka on korumainen ja näyttävä. Tästä korusta on saatavana kolme eri kokoista kiveä, joten jos kaipaat korviisi kauniita linjoja muodostavia koruja, on tämä labret oikea valinta. Koru käy hyvin myös alakorvan reikiin, korun tappi on saman vahvuinen kuin perinteisessä ensikorussa. 

Koru on push in eli tappiosa on ontto ja koruosassa on uloke joka työnnetään korun sisälle. Jos haluat korun tiukemmin kiinni voit tehdä ulokkeeseen lievän kulman. Push in koruissa ei ole kierteitä.

Tässä laadukkaassa lävistyskorussa on materiaalina G23 titaani joka on hyvä valinta allergisille ja herkille. 

  • Koko: tapin paksuus 1,2mm / pituus 6mm
  • Kiven koko: 2mm / 3mm / 4mm
  • Väri: titaani / kirkas 
  • Materiaali: titaani Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136)  / Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: push in