Titaani rustokoru/traguskoru, Clear 3mm Push In 2 in 1 -labret (kulta)
Titaani rustokoru/traguskoru, Clear 3mm Push In 2 in 1 -labret (kulta) Titaani rustokoru/traguskoru, Clear 3mm Push In 2 in 1 -labret (kulta)

Titaani rustokoru/traguskoru, Clear 3mm Push In 2 in 1 -labret (kulta)

Tuotetta rajoitettu erä.
12,80 €
Sisältää alv. 24 %

Titaaninen yksinkertainen push in -lävistyskoru käy esim. rusto -eli helixlävistykseen, traguslävistykseen tai vaikka tavallisiin korvareikiin.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Titaani rustokoru/traguskoru, Clear 3mm Push In 2 in 1 -labret (kulta)

Siro ja trendikäs G23 titaanista valmistettu labret sopii moniin korvanalueen lävistyksiin kuten esim. helix- eli rustolävistykseen sekä traguslävistykseen. Koru käy hyvin myös alakorvan reikiin, korun tappi on saman vahvuinen kuin perinteisessä ensikorussa. 

Tässä yksinkertaisessa labretissa on kaunis yksinkertainen koristeosa jota voit käyttää kummin päin haluat. Tapissa on koristeena litteä kukka ja pieni kimallus.

Koru on Push In eli tappiosa on ontto ja koruosassa on uloke joka työnnetään tapin sisälle. Push In -lävistyskoruissa ei ole kierteitä.

Tässä laadukkaassa lävistyskorussa on materiaalina G23 titaani joka on hyvä valinta allergisille ja herkille. 

Kullanväri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun kestävä kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. 

  • Koko: tapin paksuus 1,2mm / pituus 8mm
  • Koristeen koko: 3mm
  • Väri: kulta / kirkas
  • Materiaali: titaani Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) | PVD / Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: push in (ei kierrettä)