SUGAR SUGAR®, Sofia Hairband -kirkas kimaltava hiuspanta
SUGAR SUGAR®, Sofia Hairband -kirkas kimaltava hiuspanta SUGAR SUGAR®, Sofia Hairband -kirkas kimaltava hiuspanta

SUGAR SUGAR®, Sofia Hairband -kirkas kimaltava hiuspanta

Tuotetta rajoitettu erä.
19,95 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis juhlapanta on koristeltu erimuotoisin kirkkain kivin. Pannalla loihdit helmposti juhlalookin vaikkapa pikkujouluihin tai muihin rentoihin juhliin.

Saatavuus 6 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

SUGAR SUGAR®, Sofia Hairband -kirkas kimaltava hiuspanta

Sofia -hiuspanta ontäynnä kaunista kimallusta. Pannassa on käytetty suuria erimuotoisia koristekiviä jotka kimaltavat upeasti kampauksen lomasta. Hiuspannalla voit luoda juhlkampauksen helposti itse ja se sopii mainiosti myös lyhyisiin hiuksiin.

Hiuspanta on suunniteltu istumaan täydellisesti erilaisiin hiustyyleihin ja -pituksiin. Voit käyttää sitä niin päivittäisissä kampauksissa kuin erityistilaisuuksissa, kuten häissä, tanssiaisissa tai cocktail-tilaisuuksissa. Se on erinomainen valinta sekä arkeen että juhlaan.

Sen lisäksi, että tämä hiuspanta on upean näköinen, se myös auttaa pitämään hiukset paikoillaan ja hallitsemaan pörröisyyttä. Pannan avulla hiuksesi pysyvät siististi paikallaan koko päivän ajan.

Oli tyylisi sitten romanttinen, vintage-henkinen tai modernin tyylikäs, tämä koristeellinen hiuspanta täydentää asusi täydellisesti. Se on loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi esille ja tuntea itsesi upeaksi juhlapäivänäsi.

  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli / korukivi 
  • Väri: kirkas´/ kulta