Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
LEMPI®-korvakorut, Peikkotytöt (petsattu koivu)
LEMPI®-korvakorut, Peikkotytöt (petsattu koivu)
Loppunut

LEMPI®-korvakorut, Peikkotytöt (petsattu koivu)

24,00 €
sis. 24 % ALV
Koivusta valmistetut suloiset peikkotytöt ovat hurmaavat vaaleanpunaisine huiveineen. LEMPI -korvakorut tehdään täysin käsityönä, ilman laserleikkuria.
Loppunut

LEMPI®-korvakorut, Peikkotytöt (petsattu koivu)

Ihanan kevyet LEMPI-korvakorut on valmistettu koivusta ja metalliosat ovat allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Oulussa valmistetut korvakorut on tehty alusta lähtien käsityönä. Puiset LEMPI-korvakorut tehdään verstaallamme raakapuusta. Kaikki osat sahataan ja hiotaan käsityönä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukana saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling Hopeisen tai titaanisen koukun. Korvakoruihin on mahdollista saada myös klipsikiinnitys jos sinulla ei ole korvareikiä. Vaihdamme koukut valmiiksi paikoilleen joten pääset heti käyttämään uusia korvakorujasi. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

Käsityönä tehdyissä korvakoruissa jokainen pari on ainutlaatuinen ja puun syyt vaikuttavat korvakorujen ulkonäköön ja väritykseen. Kaikki peikot piirretään ja maalataan käsin joten ne ovat täysin uniikkeja!

  • Koko: peikko 2,8cm
  • Väri: teräs (tumma hopea) / monivärinen
  • Materiaali: koivu / 316L kirurginteräs
  • Kiinnitys: koukku (korvakorujen mukana saat silikoniset taustat)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.