Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
LEMPI-korvakorut, Joulukuusi (valkoinen glitter)
LEMPI-korvakorut, Joulukuusi (valkoinen glitter)
LEMPI-korvakorut, Joulukuusi (valkoinen glitter)
LEMPI-korvakorut, Joulukuusi (valkoinen glitter)
LEMPI-korvakorut, Joulukuusi (valkoinen glitter)

LEMPI-korvakorut, Joulukuusi (valkoinen glitter)

19,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI. Hand Made in Finland. Ihanat joulukorvakorut on valmistettu käsityönä Oulussa. Korvakorut sopivat täydellisesti pikkujouluun ja joulunaikaan!
Saatavuus 3 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-korvakorut, Joulukuusi (valkoinen glitter)

LEMPI-malliston ihastuttava joulukorvakorumalli on täällä! Yksinkertaisen tyylikkäät Joulukuusi -korvakorut sopivat hyvin niin modernimman kuin perinteisemmän joulutyylin ystäville.

LEMPI-korut on valmistettu alusta lähtien käsityönä Oulussa ja niiden materiaaleina on käytetty keinonahkaa sekä allergiaystävällistä kullanväristä 316L kirurginterästä. LEMPI-korvikset ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä!

Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös kullatut Sterling hopeiset koukut. LEMPI-malliston tyylikkäät korvakorut sopivat käytettäväksi myös klipsikiinnityksellä, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI-korvakoruihin on aina maksuton. Vaihdamme aina koukut valmiiksi paikoilleen joten korvakorut ovat heti valmiit käyttöön. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 3,5cm
  • Materiaali: keinonahka / 316 kirurginteräs
  • Väri: valkoinen glitter / kulta
  • Kiinnitys: koukku

Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 


Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset LEMPI-korut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä tyylikkäät korvakorut ovat miellyttäviä käyttää ja lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.