LEMPI-hiuspinnit, Joulukuusi (vihreä glitter)
LEMPI-hiuspinnit, Joulukuusi (vihreä glitter)

LEMPI-hiuspinnit, Joulukuusi (vihreä glitter)

19,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI. Hand Made in Finland. Jouluiset hiuspinnit vihreää kimaltavaa keinonahkaa. Joulukuusi sarjasta löytyy myös korvakorut sekä rintaneula.
Saatavuus 5 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-hiuspinnit, Joulukuusi (vihreä glitter)


Koristeelliset hiuspinnit ovat LEMPI-malliston uutuus.

Ihanan jouluisten LEMPI-hiuspinnien koruosa on valmistettu keinonahasta ja pinnin metalliosat ovat nikkelivapaata korumetallia. Oulussa valmistetut, koristeelliset hiuspinnit on tehty alusta lähtien käsityönä.


LEMPI-malliston Lempi-pinnit ovat jouluisett ja leikkisät. Koristeelliset hiuspinnit sopivatkin loistavasti yhteen LEMPI-malliston muiden joulukuusi korujen kanssa. Nämä koristeelliset hiuspinnit tuovat kampaukseesi ripauksen ihanaa kimallusta.

Tällä hetkellä Lempi-hiuspinnejä on saatavilla rajoitetuissa väreissä, joista osaa on esillä vain myymälästä. Jos et löydä verkkokaupasta toivomaasi väriä, ole yhteydessä meihin, voimme aina lisätä kaikki myymälän tuotteet myös verkkokauppaan tilattaviksi.

Hiuspinnien koko ja materiaalitiedot

LEMPI-malliston Lempi-pinnit tulevat aina kahden kappaleen pakkauksessa, mutta pinnit sopivat käytettäväksi niin yhdessä kuin erikseen.


  • Kuusen koko: 3,6cm * 2,9cm
  • Hiuspinnin pituus: 5cm
  • Materiaali: keinonahka / nikkelivapaa korumetalli
  • Väri: kimaltava vihreä / hopeanväriset metalliosat
  • Nikkelivapaa


Jos kaipaat hiuspinnejä isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset LEMPI-korut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki!


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.