Jar of Love, Rose Quartz -ruusukvartsi onnenkivipullo
Jar of Love, Rose Quartz -ruusukvartsi onnenkivipullo Jar of Love, Rose Quartz -ruusukvartsi onnenkivipullo Jar of Love, Rose Quartz -ruusukvartsi onnenkivipullo Jar of Love, Rose Quartz -ruusukvartsi onnenkivipullo Jar of Love, Rose Quartz -ruusukvartsi onnenkivipullo Jar of Love, Rose Quartz -ruusukvartsi onnenkivipullo

Jar of Love, Rose Quartz -ruusukvartsi onnenkivipullo "rakkaus"

12,00 €
Sisältää alv. 24 %

Anna lahjaksi tai anna itsellesi ruusukvartsin sydämen parantavaa energiaa. Ihana pullo on täynnä pieniä ruusukvartseja. Pullon saat söpössä rasiassa.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Jar of Love, Rose Quartz -ruusukvartsi onnenkivipullo "rakkaus"

Anna ystävällesi, rakkaallesi tai itsellesi ruusukvartsin hyvää tekeviä vaikutuksia. Ruusukvartsin uskotaan tuovan kantajalleen parannuksen sydänsuruihin ja sen sanotaankin olevan rakkauden kivi. Lisäksi ruusukvartsi parantaa itsetuntoa.

Suloinen pullo on täynnä pieniä rumpuhiottuja ruusukvartseja. Pullo on  ihanassa pahvirasiassa jossa kerrotaan kiven ominaisuudet.

Ajattelevainen ja ihana pikkulahja on täydellinen vaikkapa jouluna, ystävänpäivänä tai syntymäpäivänä. Ja tietenkin silloin kun jonkun sydän kaipaa hieman hoivaa.

Huomaathan että luonnonkivien sävyt vaihtelevat ja saattavat erota kuvissa näkyvistä.

  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: ruusukvartsi luonnonkivi
  • Koko: 3cm - 2,2cm