PREMIUM COLLECTION|Victoria -hopeariipus safiirilla
PREMIUM COLLECTION|Victoria -hopeariipus safiirilla

PREMIUM COLLECTION|Victoria -hopeariipus safiirilla

Tuotetta rajoitettu erä.
49,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis ja romanttinen hopeariipus tummansinisellä safiirilla. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille eikä niistä kulu väri.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

PREMIUM COLLECTION|Victoria -hopeariipus safiirilla

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Romanttinen "halo" -tyylinen riipus on yhdistelmä kaunista tummansinistä ja klassista kirkasta. Korun keskellä oleva viistehiottu sinisafiiri korostuu upeasti sen ympärille istuettujen Cubic Zirconia -kristallien avulla. Pienikokoisen riipuksen tuoma valopiste kaulalla on ihastuttava yksityiskohta tyyliisi. Korun kaikki kivet on kynsi-istutettuja joten tätä korua voi huoletta käyttää myös suihkussa.

Victoria -riipukselle löytyy myös saman sarjan korvakorut jos haluat täydentää korun setiksi.

Riipus ei sisällä ketjua -voit tilata koruun sopivan ketjun täältä. Jos kaipaat apua ketjun valintaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea / Cubic Zirconia / sinisafiiri
  • Koko: 9mm (mitattuna ilman riipuslenkkiä)
  • Väri: hopea / kirkas / tummansininen
  • Nikkelivapaa