PREMIUM COLLECTION|Sun & Wave -hopeariipus aalto & aurinko koristeella

PREMIUM COLLECTION|Sun & Wave -hopeariipus aalto & aurinko koristeella

16,00 €
sis. 24 % ALV
Kaunis hopeinen riipus on koristeltu aallon ja auringon kuvalla. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille eikä niistä kulu väri.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Sun & Wave -hopeariipus aalto & aurinko koristeella

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Kevyt ja modernisti pitsimäinen hopeariipus sopii kaikille veden äärestä voimansa hakeville. Litteän riipuksen tuoma yksityiskohta kaulalla on ihastuttava lisä tyyliisi. 

Riipukselle on saatavana myös saman sarjan korvakorut.

Riipus ei sisällä ketjua -voit tilata koruun sopivan ketjun täältä. Jos kaipaat apua ketjun valintaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea
  • Koko: 27,5mm * 15mm (mitattuna riipuslenkin kanssa)
  • Väri: hopea
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK2/kivettömät kaulakorut/luonto
Tuotenumero: 706-37039