PREMIUM COLLECTION|Kalla -hopeinen mattapintainen kukkariipus

PREMIUM COLLECTION|Kalla -hopeinen mattapintainen kukkariipus

49,00 €
sis. 24 % ALV
Yksinkertainen hopeariipus sopii moderniin ja minimalistiseen tyyliin. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille eikä niistä kulu väri.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Kalla -hopeinen mattapintainen kukkariipus

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Tyylikäs riipus modernilla muotoilulla sopii hyvin aikuisempaan makuun. Kalla -riipukselle on saatavana myös saman sarjan korvakorut tyylin viimeistelemiseksi. Riipuksen mattamainen pinta tuo koruun mielenkiintoa ja uutta ilmettä.

Riipus ei sisällä ketjua -voit tilata koruun sopivan ketjun täältä. Jos kaipaat apua ketjun valintaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea
  • Koko: 10mm * 43mm (mitattuna riipuslenkin kanssa)
  • Väri: hopea
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK2/kivettömät kaulakorut/luonto
Tuotenumero: 706-15327