PREMIUM COLLECTION|Lena -hopeinen pisarariipus kristallilla

PREMIUM COLLECTION|Lena -hopeinen pisarariipus kristallilla

29,00 €
sis. 24 % ALV
Upea pisaranmuotoinen moderni kristallikoru sopii moderniin ja minimalistiseen tyyliin. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille eikä niistä kulu väri.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Lena -hopeinen pisarariipus kristallilla

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Tyylikäs riipus modernilla muotoilulla sopii hyvin aikuisempaan makuun. Upeassa korussa on pääosassa sen laadukas, huolellisesti hiottu itävaltalainen kristalli jonka viisteet taittavat valoa kauniisti. Kolmiulotteinen riipus kiinnittää katseen kaulalle ja tuo sinne ihanan valopisteen.

Riipus ei sisällä ketjua -voit tilata koruun sopivan ketjun täältä. Jos kaipaat apua ketjun valintaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Täydennä riipus upeaksi setiksi saman sarjan Lena -pisarakorvakoruilla.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea / Fine Austrian Crystal
  • Koko: 9mm * 27mm (mitattuna riipuslenkin kanssa)
  • Väri: hopea / kirkas
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK1/kirkkaat kaulakorut/pisarat
Tuotenumero: 1583-40