Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PREMIUM COLLECTION|Filippa -siro hopeakaulakoru kimaltavalla pallolla

PREMIUM COLLECTION|Filippa -siro hopeakaulakoru kimaltavalla pallolla

29,95 €
sis. 24 % ALV
Yksinkertainen kaulakoru sopii monenlaiseen tyyliin -koru onkin ihana lahjaidea. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille eikä niistä kulu väri.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Filippa -siro hopeakaulakoru kimaltavalla pallolla

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Kaunis yksinkertainen kaulakoru on valmistettu aidosta nikkelivapaasta hopeasta ja pienistä kirkkaista kivistä joilla korussa oleva pallo on koristeltu. Siro kaulakoru sisältää ihanan kimaltavan pallokoristeen joka tuo sievän valopisteen kaulalle. Ketjussa on säätövaraa, joten se sopii useimmille.

Kirkaskivinen kaulakoru sopii monenlaiseen tyyliin ja se on helppo yhdistää muihin koruihin -Filippa onkin suosittu lahja joka miellyttää varmasti lahjansaajaa.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea / korukivi
  • Koko: 40cm - 42,5cm
  • Väri: hopea / kirkas
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK1/kimaltavat kaulakorut
Tuotenumero: 578-2476