PREMIUM COLLECTION|Gabriella -hopeakaulakoru kivettömällä sydämellä

PREMIUM COLLECTION|Gabriella -hopeakaulakoru kivettömällä sydämellä

59,00 €
sis. 24 % ALV
Yksinkertainen kaulakoru sopii monenlaiseen tyyliin -koru onkin ihana lahjaidea. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille eikä niistä kulu väri.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Gabriella -hopeakaulakoru kivettömällä sydämellä

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Romanttinen sydänkaulakoru on aina rakastettu lahja.Yksinkertainen kaulakoru on valmistettu nikkelivapaasta hopeasta ja siinä on tummumista ehkäisevä rhodium -pinnoite. Ketjussa on säätövaraa, joten se sopii useimmille.

Kivetön kaulakoru sopii monenlaiseen tyyliin ja se on helppo yhdistää muihin koruihin. Kaunis kaulakoru onkin suosittu lahja joka miellyttää varmasti lahjansaajaa.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea
  • Koko: 41,25cm - 45cm, sydän 12mm * 16mm
  • Väri: hopea 
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK2/kivettömät kaulakorut/rakkaus
Tuotenumero: 706-26855