PREMIUM COLLECTION|Lina -hopeakaulakoru tiikerinsilmä luonnonkivellä

PREMIUM COLLECTION|Lina -hopeakaulakoru tiikerinsilmä luonnonkivellä

39,00 €
sis. 24 % ALV
Yksinkertainen kaulakoru sopii monenlaiseen tyyliin -koru onkin ihana lahjaidea. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille eikä niistä kulu väri.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Lina -hopeakaulakoru tiikerinsilmä luonnonkivellä

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Yksinkertainen kaulakoru on valmistettu nikkelivapaasta hopeasta ja ihanasta luonnonkivestä. Ketjussa on säätövaraa, joten se sopii useimmille.Täydellinen lahjaidea luonnonkivien ystävälle.

Siro kaulakoru sopii monenlaiseen tyyliin ja se on helppo yhdistää muihin koruihin. 

Otathan huomioon että luonnonkivissä on eroja sävyissä ja kuvioissa.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea / tiikerinsilmä -luonnonkivi
  • Koko: 40cm - 45cm, riipus 8mm
  • Väri: hopea / monisävyinen ruskea
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK1/muut värit
Tuotenumero: 781-7027