Lasten premium hopeakaulakoru, Small Butterfly -kirkas perhoskaulakoru

Lasten premium hopeakaulakoru, Small Butterfly -kirkas perhoskaulakoru

29,95 €
sis. 24 % ALV
Ihanan kimaltava perhoskaulakoru on suloinen vaihtoehto lapselle. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille eikä niistä kulu väri.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Lasten premium hopeakaulakoru, Small Butterfly -kirkas perhoskaulakoru

Kaikki hopeakorumme valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkäikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla. Premium malliston koruissa kaikki kivet on kiinnitetty koruun huolellisesti joten ne kestävät liimakiinnityksellä olevia koruja huomattavasti pidempään kivien irtoamatta. Kivinä koruissa on käytetty Cubic Zirconia -kristalleja.

Suloinen kirkas perhoskaulakoru kimaltaa ihanasti ja hurmaa perheen pienen korujen käyttäjän varmasti. Lyhyehkössä ketjussa on säätövaraa joten se on helppo antaa lahjaksi. Sarjasta löytyy myös muita sieviä kaulakoruvaihtoehtoja.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: Sterling Hopea / Cubic Zirconia -kristalli
  • Koko: 39cm, sydän 7mm * 6mm 
  • Väri: hopea / kirkas
  • Nikkelivapaa 

Käyttöohje:

  • Puhdistus ja kiillotus tarvittaessa hopeankiillotusliinalla. Kivellisiä tuotteita ei saa upottaa hopeankiillotusnesteeseen.
  • Säilytä rasiassa tai korujen suojapussissa kuivassa tilassa
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK2/lasten kaulakorut/perhoset
Tuotenumero: 45092