Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
LEMPI®-korvakorut, Ilo -koko M (pinkki)
LEMPI®-korvakorut, Ilo -koko M (pinkki)
LEMPI®-korvakorut, Ilo -koko M (pinkki)

LEMPI®-korvakorut, Ilo -koko M (pinkki)

26,80 €
sis. 24 % ALV
Ihanan pinkit LEMPI® -malliston Ilo -korvakorut tuovat väriä ja iloa päivään! Korvakorut sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaan. Kevyet ja mukavat korvassa.
Saatavuus 3 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI®-korvakorut, Ilo -koko M (pinkki)


LEMPI®-malliston ihana uutuus on Ilo. Ilosta on saatavana kaksi kokoa, isompi Ilo niihin hetkiin kun korvakorut saavat näkyä oikein kunnolla ja pienempi ilo arkeen ja hieman hillitympään tyyliin.

Selkeä design ja hurmaavat värit tekevät tästä uutuudesta upean lisän niin juhla -kuin arkityyliin.

LEMPI®-korut on valmistettu alusta lähtien käsityönä Oulussa ja niiden materiaaleina on käytetty keinonahkaa sekä allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. LEMPI®-korvikset ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!


Tyylikkäät korvakorut sopivat sekä arkeen että juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI®-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. Kuten lukuisat muut LEMPI®-malliston mallit, myös Ilot ovat tyylikkäät korvakorut jotka sopivat loistavasti sekä arkeen että juhlaan. 

Yhdistä LEMPI®-korvikset hiuspannan kanssa ja täydennä look sävyihin sopivilla asusteilla. LEMPI®-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!

Kaikki LEMPI®-korujen metalliosat, myös tapit ja taustat ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. 


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 5cm * 3,8cm
  • Materiaali: keinonahka / 316L kirurginteräs
  • Väri: pinkki / teräksenväriset metalliosat
  • Kiinnitys: nappi

Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI®-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 

Hoito-ohje LEMPI®-koruille

  • Vältä kosmetiikan joutumista koruille, se saattaa aiheuttaa värjäytymiä korvakoruihin.

  • Korut on hyvä ottaaa pois suihkun ja saunan ajaksi.

  • Säilytä omassa rasiassa tai korujen suojapussissa kuivassa tilassa.

Näin tilaat LEMPI®-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset LEMPI®-korut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä tyylikkäät korvakorut ovat miellyttäviä käyttää ja lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Ilo-7