Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
LEMPI-korvanapit, Tulppaani (multicolor -monisävyinen glitter)
LEMPI-korvanapit, Tulppaani (multicolor -monisävyinen glitter)
LEMPI-korvanapit, Tulppaani (multicolor -monisävyinen glitter)
LEMPI-korvanapit, Tulppaani (multicolor -monisävyinen glitter)

LEMPI-korvanapit, Tulppaani (multicolor -monisävyinen glitter)

24,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI. Hand Made in Finland. Kotimaiset korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Näyttävät nappikorvakorut sopivat arkeen ja juhlaan.
Saatavuus 5 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-korvanapit, Tulppaani (multicolor -monisävyinen glitter)


LEMPI-malliston Tulppaani-korvanapit ovat näyttävät nappikorvakorut jotka valmistetaan käsityönä Oulussa. 


Tulppaani-korvanapit ovat kauniit ja herkät korvakorut, vaikka niiden koko onkin näyttävä. Kerroksellisuus tuo korvakoruihin elämää ja valon sekä varjon leikkiä. Korvakoruissa on nappikiinnitys ja tikku sijaitsee hieman puoliväliä ylempänä. Matala nappi istuu kauniisti korvalehteä vasten. Huomaathan että isohkot napit tulevat korvalehden yli.

LEMPI-malliston Tulppaani-koruja on saatavilla myös useissa muissa väreissä, sekä koukkukiinnityksellä. Nämä näyttävät nappikorvakorut ovat miellyttävän kevyet korvassa, vaikka käyttäisit niitä päivittäin!


LEMPI-korvanappien materiaalit

Tulppaani-korvanappien materiaaleina on käytetty mattaista keinonahkaa ja korujen metalliosat ovat muidenkin LEMPI-korujen tapaan aina allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Oulussa valmistetut, näyttävät nappikorvakorut on tehty alusta lähtien käsityönä.


Näyttävät nappikorvakorut sopivat arkeen ja juhlaan

LEMPI-malliston kotimaiset korvakorut ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. LEMPI-malliston näyttävät nappikorvakorut sopivat sekä arki pukeutumisen piristäjäksi että tulevan kevään ja kesän juhliin. Hurmaavan kevyet korvanapit pysyvät paikallaan huolettomasti päivän kiireistä illan juhliin saakka.

Yhdistä Tulppaani-korvanapit suosikki hiuskorusi kanssa ja täydennä look rannekoruilla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 3cm * 2cm
  • Väri: monivärinen glitter
  • Materiaali: keinonahka / 316L kirurginteräs
  • Kiinnitys: nappi (kiinnitys napin puolivälin yläpuolella)
  • Nikkelivapaa

 

Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 


Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? LEMPI-malliston kotimaiset korvakorut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Jos lahjansaajan suosikkeja ovat näyttävät nappikorvakorut, Tulppaani-korvanapit ovat täydellinen valinta. Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa. 


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.