Napakoru, Titanium Prong Set Heart CZ in Pink -pinkki sydän napakoru
Napakoru, Titanium Prong Set Heart CZ in Pink -pinkki sydän napakoru Napakoru, Titanium Prong Set Heart CZ in Pink -pinkki sydän napakoru Napakoru, Titanium Prong Set Heart CZ in Pink -pinkki sydän napakoru Napakoru, Titanium Prong Set Heart CZ in Pink -pinkki sydän napakoru

Napakoru, Titanium Prong Set Heart CZ in Pink -pinkki sydän napakoru

Tuotetta rajoitettu erä.
19,95 €
Sisältää alv. 24 %

Yksinkertainen vaaleanpunainen titaaninen sydämenmuotoinen napakoru kahdella aidolla Cubic Zirconialla. Helppo ja mukava käytössä!

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Napakoru, Titanium Prong Set Heart CZ in Pink -pinkki sydän napakoru

Yksinkertainen titaani-napakoru kahdella aidolla kirkkaalla Cubic Zirkonialla. Korun yläpallo on 5mm ja alapallo 8mm. Molemmat kivet on kiinnitetty kynsi-istutuksella. 

Tämä korumalli on sievä ja simppeli napakoru yksinkertaisen ystävälle. Kiinteäosaiset napakorut kestävät hyvin eivätkä tartu niin helposti kuin roikkuvat napakorut. Korun koristeosan koko on aikalailla samankokoinen kuin yleisesti ensilävistyskoruna käytetty tappimallin koru.

Kullanväri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun kestävä kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. 

Koru internally threded -kierteellä joten tähän korumalliin ei voi käyttää perinteisiä irtopalloja.

Koko ja materiaalitiedot:

  • Tapin koko: 1,6mm, 11mm varsi
  • Koristeosan halkaisija: 8mm
  • Materiaali: titaani Ti6AL 4V Eli degree 23-ASTM (F-136) / Cubic Zirconia
  • Väri: vaaleanpunainen / titaani
  • Kiinnitys: internally threaded

Käyttöohje:

  • Vältä kosmetiikan joutumista koruille, se sumentaa kivet ajan mittaan.
  • Säilytä omassa rasiassa tai korujen suojapussissa kun et käytä koruja.

  • Älä kiristä sisäkierteisiä koruja liikaa tai korujen tappiosa voi vaurioitua. Kun koru on ruuvattu loppuun, pieni lisäkiristys riittää. Muista kiristää koruja säännöllisesti.

  • Koristeosan voi tarvittaessa puhdistaa esim. tiskiaineella ja pehmeällä hammasharjalla. Laita koruun tippa pesuainetta, harjaa hellästi hammasharjalla ja huuhtele. Pesu poistaa korusta kosmetiikkajäämät ja se näyttää jälleen ihanan säihkyvältä