Napakoru, Hinged Belly Button Hoop in Gold -titaaninen naparengas
Napakoru, Hinged Belly Button Hoop in Gold -titaaninen naparengas Napakoru, Hinged Belly Button Hoop in Gold -titaaninen naparengas Napakoru, Hinged Belly Button Hoop in Gold -titaaninen naparengas

Napakoru, Hinged Belly Button Hoop in Gold -titaaninen naparengas

Tuotetta rajoitettu erä.
16,95 €
Sisältää alv. 24 %

Trendikäs napakoru helpolla saranamekanismilla sopii hyvin arkeen ja urheiluun. Titaanista valmistetussa napakorussa on kestävä PVD -pinnoite.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Napakoru, Hinged Belly Button Hoop in Gold -titaaninen naparengas

Trendikäs kullanvärinen napakoru on valmistettu laadukkaasta titaanista ja sen pinnoite on kestävä ja turvallinen PVD. Rengastyylisessä napakorussa on helppo saranakiinnitys. Koru sopii hyvin urheilulliseen elämäntyyliin sekä käytännölliseksi koruksi arkeen.

Kullanväri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun kestävä kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. 

Koko ja materiaalitiedot:

  • Tapin koko: 1,6mm, 10mm
  • Materiaali: titaani Ti6AL 4V Eli degree 23-ASTM (F-136) 
  • Väri: kulta
  • Kiinnitys: sarana

Käyttöohje:

  • Säilytä omassa rasiassa tai korujen suojapussissa kun et käytä koruja.

  • Korun voi tarvittaessa puhdistaa esim. tiskiaineella ja pehmeällä hammasharjalla. Laita koruun tippa pesuainetta, harjaa hellästi hammasharjalla ja huuhtele. Pesu poistaa korusta kosmetiikkajäämät ja se näyttää jälleen ihanan säihkyvältä.