Titaaniset kullanväriset kimaltavat renkaat, Titanium Hoops
Titaaniset kullanväriset kimaltavat renkaat, Titanium Hoops Titaaniset kullanväriset kimaltavat renkaat, Titanium Hoops

Titaaniset kullanväriset kimaltavat renkaat, Titanium Hoops

29,95 €
Sisältää alv. 24 %

Allergiavapaat titaanista valmistetut korvarenkaat sopivat myös erikoisherkille. Renkaista on saatavana kaksi kokovaihtoa ja väriä.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Titaaniset kullanväriset kimaltavat renkaat, Titanium Hoops

Titaani ei sisällä nikkeliä ja se käy myös heille joille muut materiaalit eivät sovi. Titaani on hyvin kevyt materiaali ja erittäin mukava käytössä. Titaani ei myöskään naarmuunnu eikä tummu ja se sopiikin hyvin käytettäväksi jokaisena päivänä ilman huolta korun vaurioitumisesta käytössä.

Näissä kimaltavissa titaanirenkaissa on renkaan etupuolelle istutettu pienikokoisia Cubic Zirconia -kristalleja. Kivet on istutettu samalla tavalla kuin lävistysrenkaissa ja ne pysyvät hyvin kiinni koruissa. Korvarenkaista on saatavana kaksi kokoa, jotka sopivat pienen kokonsa vuoksi ympärivuorokautiseen käyttöön. Korvakoruissa ei ole lainkaa teräviä kohtia joten ne ovat erittäin miellyttävät korvassa eivätkä paina kuulokkeiden, pipon tms. alla.

Renkaiden kullanväri valmistetaan lävistyskoruista tutulla PVD -menetelmällä jolla saadaan koruihin erittäin kestävä ja allergiaystävällinen väri.

  • Materiaali: implant grade titaani / Cubic Zirconia
  • Koko: 8mm sekä 10mm
  • Kiinnitys: sarana
  • Väri: kulta / Cubic Zirconia