Rustokoru/traguskoru, Clear 3mm CZ Surgical Steel Barbell
Rustokoru/traguskoru, Clear 3mm CZ Surgical Steel Barbell Rustokoru/traguskoru, Clear 3mm CZ Surgical Steel Barbell Rustokoru/traguskoru, Clear 3mm CZ Surgical Steel Barbell Rustokoru/traguskoru, Clear 3mm CZ Surgical Steel Barbell

Rustokoru/traguskoru, Clear 3mm CZ Surgical Steel Barbell

8,95 €
Sisältää alv. 24 %

Yksinkertainen barbell-koru joka sopii korvan alueen lävistyksiin; esim.helix-, tragus-, sekä cartilagelävistyksiin. Korussa aidot Cubic Zirconia kivet.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Rustokoru/traguskoru, Clear 3mm CZ Surgical Steel Barbell

316L kirurginteräksestä valmistettu lävistystappi sopii käytettäväksi esimerkiksi traguslävistyksessä sekä helix- eli rustolävistyksessä. Upea yksinkertainen koru kirkkaalla Cubic Zirconia-kivellä sopii moneen tyyliin ja se on helppo yhdistää muihin koruihin. Kirurginteräksisestä korusta ei lähde väri eikä se värjää ihoa.

Korussa oleva 3mm kristalli on siron ja herkän näköinen. Koru näyttää kauniilta vaikka sinulla olisi useampia lävistyksiä vierekkäin.

Koru käy hyvin käytettäväksi myös tavallisissa korvareijissä ja on todella mukava korvassa. Tappiosa on samanvahvuinen kuin perinteinen hoitonappi, joten korun saa helposti korvaan jos korvareijät eivät ole erityisen ahtaat!

  • Koko: tapin vahvuus 1,2mm, pituus 8mm
  • Koko: koruosa 3mm
  • Väri: teräs / kirkas
  • Materiaali: 316L kirurginteräs / Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: kierre, koruosa on kiinteä ja pallo ruuvautuu irti