SUGAR SUGAR®, Spring Love Hairband -keltainen panta helmikoristeilla
SUGAR SUGAR®, Spring Love Hairband -keltainen panta helmikoristeilla SUGAR SUGAR®, Spring Love Hairband -keltainen panta helmikoristeilla SUGAR SUGAR®, Spring Love Hairband -keltainen panta helmikoristeilla SUGAR SUGAR®, Spring Love Hairband -keltainen panta helmikoristeilla

SUGAR SUGAR®, Spring Love Hairband -keltainen panta helmikoristeilla

Tuotetta rajoitettu erä.
39,95 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniilla leijonankeltaisella hiuspannalla tuot näyttävyyttä asuusi, mutta pidät silti kokonaisuuden tyylikkäänä. Tämä ihana panta on mukavaa comfy -mallistoa!

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

SUGAR SUGAR®, Spring Love Hairband -keltainen panta helmikoristeilla

Koristeellinen leijonankeltainen hiuspanta tuo kauniin lisän hiuksiisi ja auttaa pitämään hiukset järjestyksessä. Tässä tyylikkässä pannassa on upeat erilaiset kirjailut molemmilla sivuilla.Toisella puolella pantaa kirjailun pääosassa on valkoiset helmet ja toista puolta koristaa kellertävät lasihelmet.

Käytä pantaa arkena tuomassa ihanan yksityiskohdan asuusi tai yhdistä panta vaikka mekon kanssa juhlavan kokonaisuuden luomiseksi.

Tämä hiuspanta on pehmeä ja joustava Comfy -malli -todella mukava käytössä! Pantaa on mahdollista muotoilla metallisen pantaosan ansiosta.

  • Materiaali: muovi / puuvilla / polyesteri / resiini / lasi
  • Väri: musta / valkoinen/ leijonankeltainen / kellertävä
  • Koko: leveys noin 5,5cm