Lävistysrengas 1,2mm, Gold Titanium Braided Hoop -titaaninen clicker
Lävistysrengas 1,2mm, Gold Titanium Braided Hoop -titaaninen clicker Lävistysrengas 1,2mm, Gold Titanium Braided Hoop -titaaninen clicker Lävistysrengas 1,2mm, Gold Titanium Braided Hoop -titaaninen clicker

Lävistysrengas 1,2mm, Gold Titanium Braided Hoop -titaaninen clicker

19,95 €
Sisältää alv. 24 %

Titaaninen clicker -lävistysrengas sopii hyvin useimpiin korvanalueen lävistyksiin. Kaunis kivetön kierteinen rengas tuo ihanan yksityiskohdan tyyliisi.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Gold Titanium Braided Hoop -titaaninen clicker

Kaunis kullanvärinen kivetön lävistysrengas sopiii loistavasti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten esimerkiksi conch- ja helix-lävistykseen.  Rengas toimii erinomaisesti myös septumkoruna. Renkaan juju on kaunis kierteinen muotoilu joka tuo persoonallisen lisän tähän selkeään koruun.

Sirot titaanirenkaat sopivat hyvin myös tavallisiin korvareikiin. Renkaat ovat mukavat ja miltei huomaamattomat korvassa ja soveltuvat hyvin aktiiviseen elämäntapaan sillä ne kestävät pitoa ja pesua. Renkaan vahvuus on sama kuin tavallisessa ensilävistyskorussa.

Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranamekanismi.

Materiaalina tässä premium-luokan lävistysrenkaassa on G23 titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Kullanväri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun kestävä kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin.

Renkaasta on saatavana kaksi kokoa.

  • Koko: paksuus 1,2mm / halkaisijat 8mm, 10mm &12mm
  • Väri: kulta 
  • Materiaali: G23 titaani | PVD
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) 
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys