LEMPI® -korvakorut, Lempi (2-os, vaaleankeltainen)
LEMPI® -korvakorut, Lempi (2-os, vaaleankeltainen)
LEMPI® -korvakorut, Lempi (2-os, vaaleankeltainen)
Uutuus

LEMPI® -korvakorut, Lempi (2-os, vaaleankeltainen)

22,80 €
sis. 24 % ALV
Kaikki kauniit LEMPI® -korvakorut valmistetaan alusta lähtien käsityönä omalla verstaallamme Oulussa. Suloiset sydänkorvakorut tuovat iloa ja lempeä asuusi!
Saatavuus 12 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI® -korvakorut, Lempi (2-os, vaaleankeltainen)

Ihanan kevyet LEMPI®-korvikset on valmistettu keinonahasta ja kaikki korvakorujen metalliosat ovat allergiaystävällistä PVD pinnoitettua 316L kirurginterästä. Oulussa valmistetut, suomalaiset korvakorut on tehty alusta lähtien käsityönä.

LEMPI®-malliston nimikkomallissa on kaksi suloista sydäntä vapaasti liikkuvissa ketjuissa. Korvakorut ovat hurmaavan kevyet ja erittäin mukavat korvassa.

Suomalaiset korvakorut arkeen ja juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI®-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. LEMPI®-malliston suomalaiset korvakorut sopivat sekä arki pukeutumisen piristäjäksi että tulevan kevään ja kesän juhliin. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä illan juhliin saakka.

Yhdistä LEMPI®-korvikset suosikki hiuskorusi kanssa ja täydennä look sävyihin sopivalla laukulla. LEMPI®-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!

Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI®-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kullanväriseksi pinnoitettua kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös kullatut Sterling hopeiset koukut. Korvakoruissa on mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI®-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

Korvakorujen koko ja materiaalitiedot

  • Koko: 7cm mitattuna koukun kanssa
  • Materiaali: keinonahka / 316L kirurginteräs kullanvärisellä kestävällä PVD pinnalla
  • Väri: kulta / vaaleankeltainen
  • Kiinnitys: koukku

Hoito-ohje LEMPI®-koruille

  • Vältä kosmetiikan joutumista koruille, se saattaa aiheuttaa värjäytymiä korvakoruihin.

  • Korut on hyvä ottaaa pois suihkun ja saunan ajaksi.

  • Säilytä omassa rasiassa tai korujen suojapussissa kuivassa tilassa.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HERTTA