LEMPI® -korvakorut, Onni (värikäs)
LEMPI® -korvakorut, Onni (värikäs)
LEMPI® -korvakorut, Onni (värikäs)
LEMPI® -korvakorut, Onni (värikäs)
Uutuus

LEMPI® -korvakorut, Onni (värikäs)

29,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI. Hand Made in Finland. Kauniit korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Ihanat moniväriset korvakorut on helppo yhdistää yksiväriseen asuun.
Saatavuus 8 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI® -korvakorut, Onni (värikäs)

Pehmeälinjaiset Onni -korvakorut sopivat niin yksiväristen asujen kuin voimakkaampien printtien kanssa käytettäväksi. Monivärinen Onni  tuo kauniin väripilkun yksiväriseen asuun.

LEMPI® -malliston ihanan tyylikkäät korvakorut ovat näyttävyydestään huolimatta kevyt valinta. Onni-korvikset ovat LEMPI® -malliston uusimpia malleja ja ovat jo hurmanneet korvakorujen käyttäjät selkeällä, mutta pehmeälinjaisella designillaan.

Tämä herkkä, mutta erottuva malli on saatavilla lukuisissa eri väreissä. LEMPI® -korut on valmistettu alusta lähtien käsityönä Oulussa ja niiden materiaaleina on käytetty keinonahkaa sekä allergiaystävällistä PVD pinnoitettua 316L kirurginterästä. LEMPI® -korvikset ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin! Korvakorujen pinnoite on erittäin kestävä eikä värjää ihoa.

Tyylikkäät korvakorut sopivat sekä arkeen että juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI® -korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. Kuten lukuisat muut LEMPI® -malliston mallit, myös Onnit ovat tyylikkäät korvakorut jotka sopivat loistavasti sekä arkeen että juhlaan. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä aina illan juhliin saakka.

Yhdistä pastellisävyiset LEMPI® -korvikset yhteensopivan hiuspannan kanssa ja täydennä look sävyihin sopivilla tai kullanvärisillä asusteilla. LEMPI® -korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!

Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI® -korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling hopeiset kullatut koukut. LEMPI® -malliston tyylikkäät korvakorut sopivat käytettäväksi myös klipsikiinnityksellä, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI®-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

Korvakorujen koko ja materiaalitiedot

  • Koko: 7cm
  • Materiaali: keinonahka / PVD pinnoitettu kirurginteräs
  • Väri: kulta / monivärinen
  • Kiinnitys: koukku

Hoito-ohje LEMPI®-koruille

  • Vältä kosmetiikan joutumista koruille, se saattaa aiheuttaa värjäytymiä korvakoruihin.

  • Korut on hyvä ottaaa pois suihkun ja saunan ajaksi.

  • Säilytä omassa rasiassa tai korujen suojapussissa kuivassa tilassa.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.