FLASH SALE -15% (voimassa 23.6. saakka)
LEMPI®-korvakorut, Nuppu (roosa)
LEMPI®-korvakorut, Nuppu (roosa)
LEMPI®-korvakorut, Nuppu (roosa)
LEMPI®-korvakorut, Nuppu (roosa)
LEMPI®-korvakorut, Nuppu (roosa)
-15%
Uutuus

LEMPI®-korvakorut, Nuppu (roosa)

15 % alennus
18,70 € 22,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 18,70 €
sis. 24 % ALV
LEMPI®. Hand Made in Finland. Kauniit korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Sirot korvakorut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Nuppu on mallistomme uutuus!
Saatavuus 5 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI®-korvakorut, Nuppu (roosa)

LEMPI®-malliston herkkälinjainen Nuppu on pieni ja kevyt malli joka täydentää asua kauniisti. Kahdesta pienestä terälehdestä muodostuvat korvakorut ovat ihanat korvassa ja sopivat kaikkiin hetkiin arjesta juhlaan.

LEMPI®-korut on valmistettu alusta lähtien käsityönä Oulussa ja niiden materiaaleina on käytetty keinonahkaa sekä allergiaystävällistä kullattua 316L kirurginterästä. LEMPI®-korvikset ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!

Tyylikkäät korvakorut sopivat sekä arkeen että juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI®-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. Kuten lukuisat muut LEMPI®-malliston mallit, myös Nuppu-korvakorut ovat tyylikkäät korvakorut jotka sopivat loistavasti sekä arkeen että juhlaan. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä aina illan juhliin saakka.

Yhdistä LEMPI®-korvikset hiuspannan kanssa ja täydennä look sävyihin sopivilla tai kullanvärisillä asusteilla. LEMPI®-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!

Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI®-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä PVD pinnoitettua 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös  kullatut Sterling hopeiset koukut. LEMPI®-malliston tyylikkäät korvakorut sopivat käytettäväksi myös klipsikiinnityksellä, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI®-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

Korvakorujen koko ja materiaalitiedot

  • Koko: 3cm (koristeosa)
  • Materiaali: keinonahka / kullattu kirurginteräs
  • Väri: kulta / vaaleanpunainen / roosa
  • Kiinnitys: koukku

Hoito-ohje LEMPI®-koruille

  • Vältä kosmetiikan joutumista koruille, se saattaa aiheuttaa värjäytymiä korvakoruihin.

  • Korut on hyvä ottaaa pois suihkun ja saunan ajaksi.

  • Säilytä omassa rasiassa tai korujen suojapussissa kuivassa tilassa.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.