R &J on kotimainen perheyritys!
LEMPI®-korvakorut, Keto (vaaleanvioletti)
LEMPI®-korvakorut, Keto (vaaleanvioletti)
LEMPI®-korvakorut, Keto (vaaleanvioletti)
Uutuus

LEMPI®-korvakorut, Keto (vaaleanvioletti)

26,00 €
sis. 24 % ALV
LEMPI®. Hand Made in Finland. Kauniit korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Korvakorut kuin kukkakedolta! Saatavana monta erilaista versiota.
Saatavuus 7 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI®-korvakorut, Keto (vaaleanvioletti)

LEMPI®-malliston kesäinen Keto on kuin kukkakimppu korvassa. Kauniissa mallissa on kolme kissankellon muotoista kukkaa toinen toistaan hurmaavimmissa sävyissä. Korvakorut sopivat niin kesämekon kaveriksi kuin juhlavamman asun täydentäjiksi. Keto -korvakorut ovat juuri sopivan kokoiset niin arkeen kuin juhlaan! Herkkä, mutta erottuva malli on saatavilla lukuisissa eri väreissä. 

LEMPI®-korut on valmistettu alusta lähtien käsityönä Oulussa ja niiden materiaaleina on käytetty keinonahkaa sekä allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. LEMPI®-korvikset ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!

Tyylikkäät korvakorut sopivat sekä arkeen että juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI®-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. Kuten lukuisat muut LEMPI®-malliston mallit, myös Keto -korvakorut ovat tyylikkäät korvakorut jotka sopivat loistavasti sekä arkeen että juhlaan. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä aina illan juhliin saakka.

Yhdistä LEMPI®-korvikset hiuspannan kanssa ja täydennä look sävyihin sopivilla tai hopeanvärisillä asusteilla. LEMPI®-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!

Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI®-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling hopeiset  tai titaaniset koukut. LEMPI®-malliston tyylikkäät korvakorut sopivat käytettäväksi myös klipsikiinnityksellä, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI®-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

Korvakorujen koko ja materiaalitiedot

  • Koko: 5,5cm (koristeosa)
  • Materiaali: keinonahka / kirurginteräs 
  • Väri: teräs (tumma hopea) / vaaleanvioletti
  • Kiinnitys: koukku

Hoito-ohje LEMPI®-koruille

  • Vältä kosmetiikan joutumista koruille, se saattaa aiheuttaa värjäytymiä korvakoruihin.

  • Korut on hyvä ottaaa pois suihkun ja saunan ajaksi.

  • Säilytä omassa rasiassa tai korujen suojapussissa kuivassa tilassa.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.