Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Hopeanväriset korvakorut

Hopeanvärisen ystävälle

Etsitkö uusia hopeanvärisiä korvakoruja täydentämään tyyliäsi? Tutustu laajaan valikoimaamme upeita hopeanvärisiä korvakoruja, josta löydät sekä aitoja hopeakorvakoruja että kirurginteräksestä valmistettuja, haalistumattomia vaihtoehtoja unohtumatta ihania muotikorvakoruja!

 Hopeanväriset korvakorut ovat klassinen valinta, joka sopii moniin erilaisiin tyyleihin. Voit valita aitoa hopeaa olevat korvakorut, jos kaipaat koruja joita voit käyttää koko ajan. Oikein huollettuna hopeakorvakorut kestävät vuosia eikä niistä koskaan kulu värit. Kaikki hopeakorumme valmistetaan allergiaystävällisestä ja erittäin laadukkaasta sterlign hopeasta joka on täysin nikkelivapaata ja sopii yleensä myös heille joille huonompilaatuinen hopea ei sovi. Toinen kestävä vaihtoehto on supersuosittu kirurginteräs. Kirurginteräksiset korut ovat huolettomia ja miltei huoltovapaita. Näiden korvakorujen avulla voit luoda tyylikkään ilmeen ja olla huoletta niiden kestävyyden suhteen.


Ihanalla valikoimalla erilaisia muotikorvakoruja on helppo luoda erilaisia tyylejä ja piristää pukeutumista. Kokeile rohkeasti erityylisiä koruja omien lempiasujen kanssa, on mielenkiintoista nähdä kuin asusteilla ja koruilla sama asu muutuu aivan uudeksi!  Valikoimamme sisältää erityylisiä koruja, jotta voit löytää juuri sinulle sopivat korvakorut. Olitpa sitten etsimässä minimalistista ja hillittyä designia tai näyttävämpää ja koristeellisempaa tyyliä, meiltä löytyy vaihtoehtoja kaikille.  Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset hopeanväriset korvakorut, jotka täydentävät omaa tyyliäsi ja sopivat eri tilanteisiin. Olipa kyseessä juhla, työpäivä tai rento ilta ystävien kanssa, meidän valikoimastamme löydät juuri sinun tilaisuuteesi sopivat korvakorut.

Muistathan että koko valikoimamme ei ole verkkokaupassa vaan Oulun kivijalkaliikkeeltä löytyy runsaasti lisää vaihtoehtoja!


452 tuotetta
  • Sivu 1 / 5