R &J on kotimainen perheyritys!

Ruusukullanväriset korvakorut

Ruusukullanvärisen ystävälle

Etsitkö täydellisiä korvakoruja, jotka kruunaavat tyylisi ja sopivat mihin tahansa tilaisuuteen? Tutustu näihin upeisiin ruusukullanvärisiin korvakoruihimme, jotka on suunniteltu täydentämään monenlaisia tyylejä ja pukeutumista. Olitpa sitten menossa juhliin, kokoukseen tai rentoon illanviettoon ystävien kanssa, valikoimastamme löydät juuri sinun tyyliisi sopivat ruusukulta korvakorut.

 Ruusukullanväriset korvakorut ovat ajattoman kauniita ja trendikkäitä. Niiden lämmin ja hienostunut sävy tuo ripauksen luksusta ja hohdetta jokaiseen asuun. Pehmeä ruusukullansävy on saanut monet vannoutuneet hopean- ja kullansävyisten korujen käyttäjät pauloihinsa ja laajentamaan koruvalikoimaansa.  Korvakoruvalikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia materiaaleja, joista jokainen löytää varmasti itsellensä parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kaikki materiaalit valitaan huolella ja olemme tarkkoja siitä että voimme tarjota asiakkaillemme turvallisia ja allergisoimattomia vaihtoehtoja. Olipa tyylisi sitten yksinkertainen ja eleetön tai näyttävämpi ja runsas, meiltä löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoehto. 

Muistathan että koko valikoimamme ei ole verkkokaupassa vaan Oulun myymälästä löytyy runsaasti lisää vaihtoehtoja. Jos kaipaat apua tuotteisiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

45 tuotetta
  • Sivu 1 / 1