1,6mm lävistysrenkaat

14 Tuotetta

BCR & Clicker-renkaat 1,6mm vahvuisena

Lävistysrenkaamme valmistetaan laadukkaista materiaaleista; valittavana on 316L kirurginteräs sekä G23 luokan titaani joka sopii myös erikoisherkille. Renkasmalli sopii mainiosti miltei kaikkiin korvanalueen lävistyksiin, kulmakoruksi, huulilävistyksiin (alahuuli), nännilävistyksiin sekä napakoruksi. Rankaissa halkaisija vaikuttaa aina käyttömukavuuteen, joten jos haluat varmistaa itsellesi oikean koon, suosittelemme mittaamaan sopivan kokoisen renkaan halkaisijan.

Otathan huomioon että palautusoikeus ei koske lävistyskoruja. (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4. )  Tämän vuoksi kiinnitä erityistä huomiota koon ja mallin valintaan. Suosittelemme mittaamaan sinulle hyvän kokoisen korun jos mahdollista tai kysymään neuvoa alan ammattilaiselta. 

Jos sinulle herää kysymyksiä tai et ole varma mikä koru vaikkapa juuri sinulle sopii voit aina laittaa meille sähköpostia, mutta nopeiten vastauksen saa  jos laitat meille viestin Instagramissa tai Facebookissa. Vastaamme aina työaikana 11-18 heti kun ehdimme!