Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

HIUSKORUT

Pinnejä, pompuloita ja kaikkea ihanaa hiuksiin

Hiustuotteiden valikoimamme on ihanan laaja ja kattaa kaiken perinteisistä pompuloista ja hiuspannoista juhlissa käytettäviin strassikoristeisiin ja tiaroihin. Olit sitten etsimässä jotain ihanaa perheen pienimmälle tai upeaa hiuskorua vuosijuhliin tai häihin, valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen!

Sugar Sugar ® -hiustuotteet

Valikoimastamme löytyy pinnejä ja solkia joilla hiuksiin saa helposti kivaa extraa. Muodikkaat hiuspannat ja pinnit auttavat keräämään hiukset kiinni ja samalla tuovat trendikkään lisän lookkiin. Upeasta Sugar Sugar® -pantavalikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto sillä mallisto koostuu laajasta valikoimasta erityylisiä hiupantoja. Löydät malleista koristeelliset glitter pannat, leveät- ja kapeat arkipannat sekä maailman mukavimmat muotoiltavat Comfy -hiuspannat jotka ovat hurmanneet kaikki.

Arkikampauksien tekoon löytyy myös runsaasti erilaisia hiuspompuloita ja scrunchieta joilla hiukset saa helposti kiinni.

Juhlaan

Upeat kukat, fashionaattorit ja hiuskorut tuovat kampaukset helposti uudelle tasolle. Kauniista strassikoruista löytyy pieniä ja siroja malleja, mutta myös näyttäviä hiuskoruja joilla saa kampaukseen todella upean lisän. Pienistä hengettömistä ja kristallispiraaleista meiltä löytyy myös perinteisteisten kirkkaiden mallien lisäksi myös värillisiä versioita turkooseista syvänpunaisii. Ihana idea on juhlien teemaväriin soinnutetut kristallit hiuksissa!

Morsiamelle

Kauniita strasseja klassiseen tyyliin, herkkiä kangaskukkia romantikolle ja upeita pitkiä hiuskoruja boheemeihin kampauksiin. Laajasta valikoimastamme löydät helposti juuri sinun pukuusi soveltuvat korut. Hääkorumallistomme ATHENA BRIDAL on Brittiläinen merkki jonka valikoimasta löytyy klassisia, upeasti viimeisteltyjä koruja tärkeään päivään. Korut ovat laadukkaita ja ylellisiä. Kaunis ROMANCE-mallisto on romanttinen ja tyylissä on usein vintage-henkisyyttä joka on ollut todella suosittua viime vuosina.

Lapsille

Suloisia pinnejä ja pompuloita perheen pienimme tuo valikoimaamme Brittiläinen Rockahula KIDS, jonka mallisto on raikas ja kekseliäs. Trendikkäät sävyt ovat myös isompien mieleen ja koruja voi mainiosti käyttää myös isommat söpöilyn ystävät. Lasten hiuskoristeet löydät lasten tuotevalikosta.

Ihania hetkiä kauniiden hiuskorujemme parissa!

724 tuotetta
  • Sivu 1 / 8