HIUSPANNAT, -PINNIT & SCRUNHIET

510 Tuotetta

Sugar Sugar hiusasusteet

Arjen pyörteissä hiustenlaitto saattaa tuntua hankalalta ja aikaa vievältä puuhalta, mutta sitä sen ei tarvitse olla! Meiltä löydät laajan valikoiman erilevyisiä hiuspantoja, ihania hiussolkia sekä hainhampaita ja pinnejä nopeuttamaan aamuja. Ja ei kannata unohtaa jokaisen aamun pelastajaa, sotkunutturaa, joka saa kivan väripilkun hiusdonitsista eli scrunchiesta!

Hiuspannat

Hiuspannat ovat tällä hetkellä todella suosittuja, eikä ihme, sillä kauniilla pannalla saa asuun hetkessä väriä ja samalla saa nostettua hiukset pois kasvoilta. Hiuspanta on myös ihana apu niihin aamuihin kun otsatukka ei tottele tai on likainen sillä pannalla saa otsiksen pois silmistä ja hiukset menee hyvin vielä ainakin päivän verran!

Hiuspannoista löytyy runsaasti erilaisia tyylejä ja värejä jokaiseen makuun. Pannoista suosituimpia ovat tällä hetkellä leveät hiuspannat sekä solmu hiuspannat arkikäyttöä mietittäessä, mutta juhlavieraan pelastus on upea koristeellinen hiuspanta, kimaltavana tai ilman!

Hiussoljet

Nopein kampaus syntyy nappaamalla hiukset kokonaan tai osittain kiinni soljella tai hainhampaalla. Hiuksien kiinnitykseen löytyy myös kauniita pinnejä, joilla voi tuoda kivan lisän kampaukseen!

Hiusdonitsit eli scrunchiet

Useimmilla meistä taitaa aina kulkea jonkinlainen pompula laukussa mukana jotta hiukset saa nopeasti kiinni. Valikoimastamme löydät hiuksille hellät kankaiset scrunchiet joilla luot helposti perinteisen poninhännän tai sievän nutturan. Hiusdonitseissa on saatavana upeita jättikokoisia versioita ja näppäriä pikkudonitseja. Jokaiselle varmasti löytyy sopivan kokoinen pompula laajasta valikoimastamme!

  • Näkymä
Uusi
SUGAR SUGAR, Bianca Hairband -musta hiuspanta
SUGAR SUGAR, Bianca Hairband -musta hiuspanta
Uusi
SUGAR SUGAR, Fox Clip -kettu hiusklipsi
SUGAR SUGAR, Fox Clip -kettu hiusklipsi
12,00 €