Kultaiset lävistyskorut

21 Tuotetta

14K kullasta valmistetut lävistyskorut

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta. 

Löydät kultakorujen mallistostamme kivelliset erilaiset korvanalueenlävistyksiin sopivat korut, sirot kultaiset nenärenkaat sekä upeat kultaiset napakorut niin roikkuvina kuin selkeinä perusmalleina. Lisäksi kultaisia lävistyskoruja lötyyy erilaisia tappimallin koruina jotka sopivat esim. rusto- sekä traguslävistykseen ja huulikoruiksi.

Kaikki kultaiset lävistyskorut lähetetään sinulle sinetöidyssä rasiassa. Sinetöidyt tuotteet on mahdollista palauttaa vaikka kyseessä onkin lävistyskoru joilla ei normaalisti ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4.). Palauttaminen onnistuu ainoastaan jos sinetit ovat ehjät. Korua ei saa käyttää eikä pakkausta avata.

Lähetämme arvokkaat kultakorut aina pakettilähetyksenä turvallisuuden takia. Jos haluat palauttaa tilauksesi on se myös tehtävä pakettilähetyksenä. Lue tarkemmat palautusohjeet ja -ehdot täältä.

   

  • Näkymä