FLASH SALE -15% (voimassa 23.6. saakka)

SORMUKSET

Yksinkertaisia sekä koristeellisia sormuksia

Verkkokauppamme valikoima löydät upeat Bohm Parisin sekä French Riviean säädettävät sormukset. Nämä sormukset ovat huolellisesti viimeisteltyjä kirurginteräksestä valmistettuja sormuksia joissa kivinä on kristalleja, luonnonkiviä sekä helmiäistä. Osassa malleissa on emalisia yksityiskohtia.

Sormuksen ostaminen ilman sovittamista on hyvin hankalaa, siksi olemme päätyneet rajaamaan verkkokaupan valikoiman säädettäviin malleihin.


Laajempi valikoima sormuksia Oulun kivijalkaliikkeellä

Kiinteärunkoisten sormusten valikoimamme kattaa tuhansia erilaisia versioita monessa eri materiaalissa. Tervetuloa tutustumaan sormusvalikoimaamme!

Hopeasormukset

Jos sinulla on mahdollista piipahtaa Oulun liikkeellämme, löydät meiltä todella laajan valikoiman hopeasormuksia niin kivettöminä, luonnonkivisinä kuin Cubic Zirconia-versioina. Hopeasormuksistamme löytyy myös erikoisia sekä uniikkeja malleja. Hopeasormusvalikoimamme kattaa myös miestensormukset sekä omat mallit lapsille. Kaikki hopeasormuksemme valmistetaan Sterling Hopeasta.

Kirurginterässormukset

Kirurginteräs on kestävä ja edullinen materiaali jonka väri ei kulu ja koruja voi käyttää huolettomin mielin. Meidän valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja naisellisista kimallusmalleista rajumpiin rock-malleihin sekä kaikkea tältä väliltä. Osa malleista on klassisia sileitä malleja erilaisilla viimeistelyillä ja leveyksillä. Kirurginteräksiset sileät sormukset ovatkin suosittuja kihlasormuksia.

Titaani -ja tungstensormukset

Kestävät ja laadukkaat titaanisormukset ovat suosituimpia kihlasormuksiamme. Titaani on kevyt materiaali joka ei naarmuunnu herkästi ja tuntuu käytössä mukavalta. 

Tungsten taas on raskas ja tumma, hieman hematiittikiven sävyinen materiaali joka on erittäin kova materiaali joka on löytänyt paikkansa asiakkaidemme sydämissä.

Muotisormukset

Pienen pieniä midisormuksia, näyttäviä coctail-sormuksia sekä erikoisia ja persoonallisia malleja kaipaavalle löytyy valikoimastamme ihania sormuksia kaikissa sateenkaarenväreissä! Näillä sormuksilla saa asuun tuotua luonnetta ja upeita yksityiskohtia220 tuotetta
  • Sivu 1 / 3