Juhlakorvakorut

Minkälaiset korvakorut juhlaan?

Juhlatyyliä täydentää asuun sopivat korvakorut. Korvakorut kertovat paljon kantajastaan ja niillä voi muuttaa juhla-asun tunnelmaa yllättävänkin paljon. Näyttävät ja suuret korut huomataan varmasti ja niillä voi tuoda asuun modernia tunnelmaa kun taas klassiset helmikorvakorut ovat hillityt ja tyylikkäät.

Tutustu eksklusiiviseen valikoimaamme, jossa kimaltelevat korvakorut odottavat sinua viemään juhlapäivän tyylisi uusiin ulottuvuuksiin etsitpä sitten korvakoruja juhliin, häihin, vanhojentansseihin tai rennompaan juhlaan ystävien kanssa. Valikoimassamme on taidokkaasti suunniteltuja korvakoruja, jotka sopivat kaikenlaisiin juhlallisiin hetkiin.

Inspiraatiota koruihin on helppo hakea omasta juhlapuvusta ja sen kirjailusta. Onko siinä käytetty helmiä, pyöreitä kristalleja vai jotain muuta. Kun koruista löytyy samoja elementtejä kuin puvusta, tulee yleisilmeestä tyylikäs ja hallittu.

Koruja valitessa kannattaa luottaa omaan makuun ja tyyliin. Vaikka suurena juhlapäivänä haluaa olla täydellinen, on olo yleensä parhain kun korut ja muut asusteet kertovat juuri sinusta ja sinun tyylistäsi.


254 tuotetta
  • Sivu 1 / 3