Juhlakaulakorut

Viimeiste juhla-asusi upealla kaulakorulla

Jokainen tietää elokuvien taianomaisen hetken ennen suurta juhlaa kun morsiamen tai juhlien sankarittaren kaulaan laitetaan kaunis koru. Koru viimeistelee niin juhla-asun kuin hetken ennen juhlaa.

Valikoimastamme löytyy kauniit sirot riipuskorut ja näyttävät perinteiset strassikaulakorut joilla saat tuotua juhla-asuusi kauniin yksityiskohdan ja viimeisteltyä juhla-lookkisi.

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen juhlakaulakorumallistoomme, joka on suunniteltu lisäämään loistoa elämäsi tärkeimpiin hetkiin. Olipa kyseessä häät, vanhojentanssit, vuosijuhlat tai muut merkittävät juhlatilaisuudet, meiltä löydät täydellisen korun juhlapukeutumiseesi.

Korujemme suunnittelussa on huomioitu niin modernit trendit kuin klassinen hillitty eleganssi, joten voit olla varma, että löydät meiltä juuri oikean korun, joka sopii yhteen sekä asusi että tilaisuuden henkilökohtaisen teeman kanssa. Valikoimastamme löytyy koruja jokaiseen makuun, olipa kyseessä sitten hienostunut minimalistisuus tai näyttävä glamour -henkinen tyyli.


Morsiamet

löytävät meiltä hääpuvun kruunaavat helmikorut, jotka tuovat tärkeään päivään arvokkuutta ja ikuisuuden tuntua. Helmien lämmin kiilto ja pehmeä hohto korostavat morsiamen luonnollista kauneutta, luoden unohtumattoman ilmeen suureen päivään.

Vanhojentansseihin 

valmistautuvat nuoret voivat valita säihkyviä kristallikoruja, jotka on suunniteltu heijastamaan nuoruuden iloa ja tanssin pyörteitä. Kristallien kirkas loiste tuo esiin nuoren raikkauden ja sopii erinomaisesti yhteen juhlavan pukeutumisen kanssa.

Vuosijuhlien

ja muiden arvokkaiden tilaisuuksien korut ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Löydät meiltä kauniita vaihtoehtoja jotka täydentävät juhlatyylisi mutta eivät riko juhlien etikettiä.Tutustu kattavaan juhlakaulakorumallistoomme ja löydä se juhlava yksityiskohta, joka tekee juhlapäivästäsi entistäkin ikimuistoisemman. Juhla on aina täydellinen syy hemmotella itseäsi tai rakkaitasi ainutlaatuisella korulla, joka säilyttää arvonsa ja kauneutensa vuosien ajan.

96 tuotetta
  • Sivu 1 / 1