Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Hopeanväriset korut juhlaan

Tutustu hopeanväristen juhlakorujen loistavaan valikoimaamme


Tervetuloa löytämään täydelliset asusteet juhlahetkiisi! Meidän hopeanväristen juhlakorujen valikoimamme tarjoaa kattavan kokoelman korvakoruja, kaulakoruja, rannekoruja sekä hiuskoristeita, jotka lisäävät loistoa ja eleganssia mihin tahansa juhla-asuun. Olipa kyseessä vanhojentanssit, häät, vuosijuhlat tai muut merkittävät tilaisuudet, meiltä löydät täydelliset korut juuri sinulle.

Korvakorut
Valikoimamme hopeanväriset juhlakorvakorut tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun – kimaltavista strassikorvakoruista yksinkertaisiin ja  selkeisiin malleihin. Luo näyttävä ilme yhdistämällä asuusi näyttävät roikkuvat korvakorut tai valitse hillitty eleganssi pienillä ja siroilla napeilla.

Kaulakorut
Meidän hopeanväriset kaulakorumme ovat suunniteltu tuomaan glamouria juhla-asuusi. Löydät meiltä kauniita korusettejä, jotka sopivat erinomaisesti morsiamille tai juhlan kunniavieraille, sekä yksinkertaisia riipuksia, jotka täydentävät tyylikkäästi yksinkertaista juhla-asua.

Rannekorut

Lisää ripaus loistoa ranteeseesi valikoimamme hopeanväristen rannekorujen avulla. Olipa valintasi minimalistinen design tai kimaltelevat strassikoristellut mallit, rannekorumme kruunaavat juhlalookisi.

Hiuskoristeet
Erikoistilaisuuksiin suunnitellut hiuskoristeemme, kuten tiarat, hiusneulat ja pannat, ovat täydellisiä lisäämään hieman ylimääräistä säihkettä juhlakampaukseesi. Ne sopivat erinomaisesti morsiamille, tanssiaispukeutujille ja kaikille, jotka haluavat tuoda hiuksiinsa ylimääräistä glamouria.

Kaikki hopeanväriset juhlakorumme ovat huolellisesti valittuja korostamaan juhlavaa asua ja sopimaan erilaisiin juhlatilanteisiin. Valikoimamme korut ovat monipuolisia, joten ne sopivat sekä kimaltavaan juhlailmeeseen että hillittyyn tyylikkyyteen. Tutustu valikoimaamme ja valitse korut, jotka tekevät juhlapäivästäsi entistäkin ikimuistoisemman.

Tervetuloa valitsemaan unelmiesi korut meidän laajasta ja kimaltelevasta valikoimastamme!

325 tuotetta
  • Sivu 1 / 4