Hopeiset renkaat

54 Tuotetta

Sterling Hopeiset korvarenkaat ovat huoleton valinta

Hopeiset rengaskorvakorut ovat kevyet ja mukavat käytössä. Korvakoruja ei tarvitse riisua pois suihkuun tai saunaan sillä täyshopeisista koruista ei kulu väri. Ainoan poikkeuksen tähän sääntöön tekevät kiviä sisältävät korvakorut jotka kannattaa ottaa pois jotta liimaukset kestävät mahdollisimman pitkään.

Ihanat huggie hoopsit

Tämän hetken suosituimpia renkaita ovat pienet huggiet -nimensä nämä renkaat ovat saaneetkin siitä että pienen kokonsa vuoksi ne tavallaan "halaavat" korvalehteä. Huggie renkaita löytyy maskoteilla, klassisina sileinä renkaina sekä boho- ja rockhenkisinä balirenkaina joissa on oksidointeja ja koristeita.

Klassiset renkaat

Sileät hopearenkaat sopivat mihin tyyliin tahansa. Sileistä hopearenkaista löytyy runsaasti eri halkaisijoita joten jokaiselle löytyy varmasti omansa. Putkimallin renkaat ovat nimensä mukaan putkimaisia ja niissä lukko-osa suhjahtaa renkaan sisälle. Yksinkertaista ja upeaa!

Bali renkaat

Koristeellisista bali-renkaista löytyy runsaasti erilaisia koristeita ja miltei aina myös oksidointeja eli hapotuksia. Tällä käsittelyllä koruihin saadaan tummaa pintaa jolloin koristeet nousevat esiin ja koruissa on tumma, antiikkimainen väri. Oksidoidut korut eroavat muista hopeakoruista siitä, että niitä ei koskaan kannata kiillottaa hopeankiillotusnesteessä sillä neste poistaa myös hapotukset ja korut menettävät upean ulkonäkönsä täysin. Bali-renkaiden (ja kaikkien muiden) hopeakorujen hellään kiillotukseen sopii parhaiten hopeankiillotusliina.

  • Näkymä
14,95 €